Fredi goes on holiday

Fredi goes on holiday

Tuesday, February 9, 2010

Avui és l'ultim dia que estem a Hong Kong, no hem escrit avans perquè entre unes coses i unes altres, com sempre, ens hem liat, peró bé, ho fem ara. Que us explico d'aquests dies...bé, el primer que vam apendre de hong kong esque aquí el concepte d'espai está molt valorat. Teníem una habitació d'hostal, suposadament de luxe, en la cual hi cabia només el llit i una petita tauleta i al bany només una persona. Aquesta es una ciutat amb mooolta humitat tot el dia i la roba necesita 4 dies per aixigar-se, i en el millor dels casos finalment queda seca peró una mica humida. Crec, que en comparació amb el primer dia, es podría dir, que hem aprés a caminar amb les mareas de gent amb relativa dignitat. La cual cosa vol dir que som capaços de caminar 10 metres sense xocar amb ningú, creieu-me que amb la cuantitat de gent que viu aquí és força difícil, sobretot a les hores punta. Nno hem tingut gens de sort en el que es refereix a la climatologia, dit en altres paraules, hem tingut un temps de merda. Voira molt espesa i una pluja mooolt intensa, els locals díuen que es pluja de monzon, jo no vui ni imaginar com pot ser un pluja així dies i dies sense parar...
Respecte a les coses que hem visitat, doncs força, tenint en compte el mal temps, no ens podem queixar. Vam pujar unes escales eléctriques que se suposa que són les més llarques del món, i que realment pujaven molt. Hem caminat per la ciutat per veure al´gun temple, gratacels, bé, per tenir-ne una ideia general. Hem fet un parell d'excursións fora de la ciutat. La primera va ser a Macau. Era el dia de més pluja i no el vam poder disfrutar gaire, tot i així vam fer també una volteta, xops com pollets, pel casc antic i un temple. L'avantatge d'aquesta ciutat és que no fa fred, o relativament, no fa fred, per tant encara que vagis xop no ho passes tant malament com xop a Barna amb fred. L'altre excursió va ser al gran Buda, una estatua enorme en una illeta. Va ser interesant i vam pujar amb un teleféric amb el terra de vidre (molt recomanable) vam rondar una estona per allí i despés vam decidir anar amb bus a un poblet de pescadors molt auténtic a dinar.
Una altre cosa que també hem fet i encara no ho havía mencionat es quedar amb la Saloua, la meva companya de feina que está estupendament adaptada al medi Hongkonita i contenta i per els que llegiu el blog de la feina us envía records a tots. Hem vist el despatx, i hem anat a fer una copeta. Jo la he vist molt bé. Vam seguir les seves recomanacions i consells. ¡¡¡Besillos Saloueta y grácias por todo!!!
En una estona agafarem un vol cap a Bangkok, esperem amb millor temps!

Da die Tage hier in Hong Kong relativ busy sind, hat es ein wenig gedauert mit dem nächsten Blog update, aber nun ist es wieder soweit. Letzte Woche sind wir hier gut angekommen und haben das Hotel auch sofort gefunden. Anstatt dem normalen Zimmer, haben sie uns eine „deluxe“ Version angeboten, nun haben wir ein relativ neu renoviertes Zimmer in dem knapp das Bett reinpasst und ins Badezimmer kann jeweils auch nur eine Person. Es ist so feucht drin (auch mit Klimaanlage), dass die selbst gewaschene Wäsche 4 Tage braucht um einigermassen zu trochnen...
Vom Wetter kann ich leider auch nicht allzu gutes berichten, ausser Nebel und Regen haben wir nichts gesehen, gester einige Sonnenstrahlen, aber der nächste Regenschauer kam jeweils sofort. Am Sonntag machten wir einen Ausflug mit der Fähre nach Macau, der ehemaligen portugisischen Kolonie. Die Strassennamen und auch andere Sachen sind auch noch auf portugisisch angeschrieben, aber diese Sprache scheint niemand zu mehr zu sprechen. Das Zentrum ist schön, es hat viele Kirchen und das Ganze ist relativ alt im Gegensatz zu dem was hier in Hong Kong zu finden ist (vieles aus dem 17 Jahrhundert). Leider brach gerade der „Monsun“ los (es ist zwar noch nicht die richtige Jahreszeit, aber so muss es wahrscheinlich etwa sein), so sahen wir nicht allzu viel.
Gestern machten wir einen Ausflug auf eine Insel vor Hong Kong (gehört aber immer noch zu dessen Territorium. Mit einer Gondel fuhren wir auf einen Berg und waren zeitweise in stockdickem Nebel, es war nicht einmal mehr möglich die Gondel vor uns zu sehen. Das interessante an der Gondel war, dass sie einen Glasboden hatte und wir alles unterhalb sehen konnten. Auf dem Berg gab es dann die grösste outdoor Buddhastatue zu sehen (die aber auch immer wieder im Nebel verschwand). Danach besuchten wir ein Fischerdorf und fuhren zurück nach Hong Kong.
Die Tage davor schauten wir einige Sachen hier in Hong Kong an, wir fuhren gratis auf ein Hochhaus um die Aussicht im Nebel zu geniessen, spazierten durch schöne und ruhige Paerke, besuchten das Hong Kong Heritage Museum (mit vielen interessanten Ausstellungen zu verschieden Themen), ein Kloster mit über 10'000 Buddhas und verschiedene Tempel.
Heute haben wir nun unseren letzten Tag hier, um 21.40 Uhr werden wir dann weiterfliegen nach Bangkok.


Laura in the cablecar with glass floor.

The big Buddha (23 meters tall).


Fredi in front of the big Buddha.


Skyline of Hong Kong by night (after the sound and light show).



Fredi is sitting of one of the more than 10'000 Buddhas.


Fredi in a park.


Incense in a temple.


Fredi and Simon in front of a small temple.


Main street in Macau, all is decorated for the Chinese New Year.


Ruine of a church in Macau.


Main square in Macau.


A street in Hong Kong by night.

View from a tower towards a foggy Hong Kong.

3 comments:

  1. Iepas! que molones les fotos!! la del telefèric amb terra de vidre fa cague!!! I la del carrer de hong kong de nit sembla la versió tataca de new york.
    Disfruteu de tailandia!

    ReplyDelete
  2. casi casi ya me pienso yo tb un viaje!LA fotos son chulisimas :D

    ReplyDelete
  3. Ei Lauriki! Carai quines fotos més xules... i quin canguelo l'ascensor!

    Mola que us hagueu pogut trobar amb la Saloua.

    No t'aclimatis massa a l'orient llunyà, que aquí et trobem a faltar i volem que tornis.

    Bé, per a posar-te al dia del despatx. La Loli va tenir una topada amb el cotxe amb un neng. Està bé però ha de portar collarin i te tres setmanetes de baixa. A banda d'això, s'ha instal·lat un noi nou a la taula de davant de l'Ana, l'Eduard, el noi que ens va fer la web de gest4; i a BT, avui ha entrat per ajudar-nos una noia nova, la Rosario, que s'ha posat a la taula de l'Alberto.

    Be, passeu-vos-ho guay per aquestes terres llunyanes. Records de tots els que estem aquí a barna

    ReplyDelete